Откриване на Спортен комплекс град Левски

20.10.2019

На 20 октомври се проведе Спортният празник по случай откриването на на възстановения Спортен комплекс в град Левски. Споделяме с вас няколко снимки от страхотния ден, както и приготовленията преди него. Благодарим на всички, които се включиха в мероприятието, било то с помощ по възстановяването на съоръжението или с участие в спортните дейности на самия ден. Заедно показахме, че градът ни може много и че Левски и децата му имат бъдеще!

 

➤ В първата среща по баскетбол момчетата (5-7 клас) на "Максим Горки" показаха завидна психика и след много напрегнат и изтощителен сблъсък с връстниците си от "Крум Попов" успяха да стигнат до успеха с краен резултат 16:11.
➤ При момичетата в същата възрастова група интригата може и да липсваше, но не и спортната злоба и желанието за победа. Тук възпитаничките на ОУ "Максим Горки" не показаха милост и разгромиха отбора на СОУ "Крум Попов" с резултат 34:2! (УАУ!) Безспорното MVP за отбора на "Максим Горки" беше Карина Христова, която безмилостно отбеляза 20 точки в коша на "Крум Попов"!
➤ "Максим Горки" продължиха победната си серия и при футбола, където бъдещите национали и носители на Златната топка достигнаха до изстрадана победа над "Крум Попов" с 3:2.
➤ В демонстрационната среща по хандбал отбора на 14 годишните от ХК Левски победи отбора на 16 годишните от... ХК Левски с 22:14! Поздрваления на нашите национални медалисти!
➤ Шапка сваляме на подготовката на СОУ "Бачо Киро" град Павликени, които не оставиха никакви шансове на момчетата от "Крум Попов" в първия волейболен мач за деня. Браво момчета и момичета, невероятни сте!
➤ По същото време се проведе и баскетболна среща между отбор "Ученици" срещу отбор "Средна Възраст", където вече недотам атлетичните, но опитни играчи на "Средна Възраст" стигнаха до победа с 45:33. Най-полезен състезател в мача беше поразяващата ръка Мартина "Ел Пистолеро" Неделчева, която не показа милост пред младоците и зарови надеждите им за успех с невероятна игра, която кулминира с четирите й отбелязани тройки! Адмирации и за Крис Христов, чийто забив все още гръмко отеква в спортния комплекс! Спортното бъдещето е светло за децата на семейство Христови!
➤ Продължаваме с мъже- невероятна драма имаше във волейболния сблъсък между отборите на град Левски и град Павликени, където след крайно неубедително начало отбора на град Левски в крайна сметка успя да достигне до победата след тайбрек, като спечели петия гейм с 15:10 за да затвори мача! Несъмнено разковничето тук беше включването на Александър "Франц" Данев, който накара нашите момчета да повярват в способностите си със самопожертвователните си плонжове по (АСФАЛТОВАТА!) настилка!
➤ Опитът на "Ветераните" се оказа недостатъчен и след ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА отбор "Младоци" достигна до победата във втория футболен мач от програмата след изпълнение на дузпи при краен резултат 4:4 в редовното време.
➤ Кулминацията на програмата пък срещна отбора на "Бившите Легенди" в левченския баскетбол с бъдещите такива. След страхотна игра и невероятно спортменство, демонстрирани и от двата отбора, отбор "Бъдеще" успя да се наложи над отбор "Минало", а ситуацията с баскетбола в града ни е меко казано обнадеждаваща! Все пак няма как да не отбележим страхотната игра на някои от ветераните, а именно Евгени Караджов, Ибрахим Джендо, Йордан Йорданов, Илиана Величкова, Яничка, както и капитана на отбора - Георги Венциславов!
Отново отдаваме благодарности на млади и стари, които направиха този ден възможен! Заедно можем!

Обратно

0882000700
Обадете ни се