Хотел "Перфекто"

Хотел „Перфекто“ в град Левски е предпочитан избор за престой, независимо дали сте тук по работа, с цел туризъм или за романтичен уикенд. Сред търсените предимства на хотела са централното местоположение и отличното съотношение между цена и качество на предлагани удобства.

Хотелът се намира на централно място в Левски - ул.“Хан Аспарух“ 1А. Той е част от комплекс „Перфекто“, който включва още кафене, ресторант и голям супермаркет от верига „Абсолют+“, чиято близост е голямо удобство за гостите.

Хотел „Перфекто“ в Левски разполага с три стаи за настаняване – апартамент, тройна и двойна стая. Всяка от тях има самостоятелен санитарен възел и тераса.

Благодарение на уютната обстановка, наличието на удобства като съвременно обзавеждане, климатик и телевизор с плосък екран, тук гостите се чувстват като у дома си. Те могат да се възползват и от безплатен паркинг и wi-fi в публичните зони на хотелската част.

Забележителности

В разстояние около 15-25 км от град Левски се намират множество природни забележителности. Сред тях са пещера Голяма Гарваница, Деветашка пещера, Крушунски водопади.

Почитателите на туризма ще открият в района и приятни места за пикник, екопътека, както и възможности за лов и риболов.

В самия град Левски е разкрит музей, посветен на обичания актьор Георги Парцалев. Той се помещава в Градската художествена галерия.

 

Контакти:

За резервация в хотел „Перфекто“ -  0884416016.

0882000700
Обадете ни се