За нас

Абсолют+ - търсените магазини в Левски и Павликени

Търговска верига Абсолют+ е символ на качество, професионализъм и иновативни решения. През натрупаните 20 години опит в търговията с бързооборотни стоки Абсолют+ се налага като доверен и търсен партньор.

Първият магазин на веригата е открит през 1999 г. в Левски, като днес вече има общо 6 магазина в Левски и Павликени. В тях се предлагат висококачествени хранителни продукти и стоки за бита с акцент върху българското производство.

Магазини Абсолют+ се отличават с богат асортимент. Тук ще откриете щандове за диетични храни, плодове и зеленчуци, прясна риба и охладено месо. В най-големите си супермаркети в Левски и Павликени веригата разполага с топла точка за готвени ястия, както и с пекарна за хлебни изделия. Не на последно място е и съвременният интериор на обектите с елементи, препращащи към местната история.

Понеже грижата за клиента винаги е на първо място, Абсолют+ извършва доставка на продукти до дома и офиса. От нея могат да се възползват както жителите на Левски и Павликени, така и тези от малките населени места от съответните общини.

Част от предимствата на веригата са и удобната среда за отдих, спорт и игра, създадена в района на магазините. Към всеки от тях има паркинг, а при по-големите обекти - и прилежащи пунктове за различни услуги: автомивка, застраховки, куриерски услуги.

Супермаркети Абсолют+ в Павликени и Левски не са просто магазини. Те са място за общуване и споделяне на емоции. Тук се провеждат спортни мероприятия и инициативи, които се превръщат в събития за местните жители.

 

Къде да ни намерите:

магазини в град Левски:               

ул. “Хан Аспарух” 1 А

ул. “Кирил и Методий” 33             

ул. “Малчика” 14                                          

 

магазини в град Павликени:

ул. “Стефан Караджа” 16

бул. “Руски” 63 - Абсолют+ - Стадиона

ул. ”Ал. Стамболийски” 16 - Абсолют+ - Пощата 

 

телефон за доставка:

за Левски и общината - 0887000175 

за Павликени и общината - 0882000700

 

Фейсбук страница на "Абсолют+"

0882000700
Обадете ни се