Пица & ресторант "Перфекто"

Пица & Ресторант „Перфекто“ в град Левски

Перфектно местоположение, перфектно отношение, перфектна храна и уют.  Всичко му е перфектно на един от най-посещаваните ресторанти в град Левски – пица & ресторант „Перфекто“.

Ресторантът е част от комплекс „Перфекто“, който се намира на улица „Хан Аспарух“ 1А в центъра на града. Тук се помещават още кафене, хотелска част и голям супермаркет от верига „Абсолют+“.

Ако се чудите кой от местните ресторанти в Левски да посетите, вече имате отговор. Пица & ресторант „Перфекто“ разполага с максимален капацитет от 180 места, има тераса и закрит детски кът. Тук ще намерите богато разнообразие от пици и готвени ястия. Порциите са щедри, а цените - конкурентни.

Мястото е много популярно за организиране на различни празненства, детски рождени дни, сватби и тематични събития. Приятното изкарване е винаги гарантирано, тъй като клиентите се наслаждават на добра храна, комфортна обстановка и професионално обслужване.

Менюто

В основното меню на ресторанта са включени над 20 вида салати, много предястия, основни ястия и специалитети. Всички те се приготвят от опитни готвачи, които знаят как да заситят апетита и изтънчения вкус на всеки гост.

Почитателите на италианската кухня ще открият в Пица & ресторант „Перфекто“ различни видове пици на пещ, паста и ризото. Любопитните да узнаят тайната на вкусните пици, които предлага заведението, могат да видят с очите си целия процес по приготвянето им. Освен с класическо тесто от бяло брашно, тук се предлагат и пици с тесто от лимец.

Вкусната храна не може без подбрани питиета. Затова Пица & ресторант „Перфекто“ изкушава своите гости със завидна колекция от вина на известни винарски изби.

 

Контакти:

За резервация и доставка - 0887000175

 

Фейсбук страница на Пица & ресторант "Перфекто"

0882000700
Обадете ни се