Супермаркет "Абсолют+" гр. Павликени

Супермаркет АБСОЛЮТ+ гр.Павликени

гр. Павликени, пл. „Стефан Караджа“ №16
телефон за доставка 0882 000 700, офис 0610 94115

 

Най-големият и богато зареден търговски обект в град Павликени – супермаркет „Абсолют+“ – предлага на своите клиенти разнообразие от удобства и услуги. Освен всички стандартни за един супермаркет предложения, които в нашия случай наброяват над 35 000 артикула, в магазина можете да откриете жива риба, огромно разнообразие на плодове и зеленчуци, щанд за диетични и здравословни храни, намясто приготвени вкусни ястия и сладкиши, току що изпечени питки и пици, прясно месо, , стоки за дома и бита, книги от български и чужди автори,  всичко за Вашето дете, както и глезотии за Вашия домашен любимец.

Сред съседите ни са пицария за бързо хранене „Перфекто Експрес“, магазин „Пепко“, офис на „Еконт“, сребърна бижутерия, библиотека със свободен достъп, аптека, денонощна автомивка, застрахователен офис, банкомат, фермерски млекомат и детска площадка за най-малките.

Работим с удължено работно време, а за допълнително удобство на клиентите си предлагаме и доставка до дома или офиса. На паркинга ни често се провеждат разнообразни събития, от Стрийтбол турнири и Надбягване с надяждане до Дрифт, Оффроуд и Дамски ралита.

Гордеем се със сплотения си колектив и близките взаимоотношения с нашите клиенти и Ви благодарим за доверието!

0882000700
Обадете ни се