Супермаркет "Абсолют+" гр. Павликени

гр. Павликени, ул. „Стефан Караджа“ №16
телефон за доставка 0882 000 700, офис 0610 94115

Магазинът е най-големият от верига „Абсолют+“. Разположен е на площ от около 1,2 дка, с отлично местоположение - в близост до авто- и жп гарата в Павликени. Той е открит  през 2017 г. и е един от най-богато заредените хранителни магазини в града.

Разполага с над 30 хиляди артикула, щандове за пресни плодове и зеленчуци, фрешове, за диетични храни, жива риба и охладено българско месо, собствена пекарна, домашни потреби и книги. За удобство на клиентите е ежедневна топла точка с готвени ястия, както и сладкарски изделия, като кухнята към магазина работи и със заявки на клиентите.

В магазина се помещават цветарски магазин, библиотека, както и банкомат, гише за микрокредити и млекомат за прясно краве и биволско мляко. В района на супермаркета клиентите могат да се възползват от редица добавени услуги: аптека, денонощна автомивка, застраховки, заведение за бързо хранене „Перфекто Експрес“, офис на „Еконт“, както и магазин "Пепко". Пазаруването тук можете да съчетаете със забавление за вашите деца – за тях има специално изградена детска площадка със съоръжения за игра. Паркингът на магазина е място за провеждане на различни събития.

Предлага се доставка до всяка точка на града и другите населени места от община Павликени, като с едно обаждане можете да поръчате от супермаркета и от „Перфекто Експрес“. Доставката си можете да осъществите и сами чрез безплатно заемане на колело.

0882000700
Обадете ни се